Knockout este o biblioteca JavaScript care te ajuta sa realizezi interfete responsive si bogate in functionalitati, bazate pe un model de date mai curat.

Knockout implementeaza pattern-ul de design Model-View-View Model (MVVM) pentru JavaScript. Ofera un mecanism de legare bi-directional, simplu, intre interfata cu utilizatorul si modelul de date, ceea ce inseamna ca orice schimbari asupra modelului de date se reflecta automat in DOM (UI) si viceversa.

Ce face ca Knockout.js sa fie atat de lucrativ?

Dependency Tracking exclusiv

Actualizeaza automat partile potrivite din UI cu modificarile din modelul de date

Legaturile declarative

Permit conectarea facila a portiunilor corespunzatoare din UI cu modelul de date

Usor de extins

Poti implementa comportamente custom ca noi legaturi declarative, pentru o reutilizare mai usoara cu doar cateva linii de cod

La Roweb suntem specializati in proiecte care utilizeaza Knockout.js datorita unei echipe dinamice cu peste 10 ani de experienta in servicii JavaScript. Avem cunostinte aprofundate despre structura Model-View-View Model (MVVM) si o intelegere perfecta a observabilelor si legaturilor.

Asta ajuta la crearea unor interfete simplificate cu utilizatorii, leaga partea de UI de modelul de date de la baza si ajuta la schimbarea acestuia cand exista o schimbare la UI si vice versa.

Bazandu-ne pe experienta specialistilor nostri in Knockout.js, adoptam cele mai bune practici si metodologii, pentru a livra solutii complete pentru orice verticala.

knockout_structure

Avantajele Knockout.js:

  • O biblioteca pura de JavaScript care functioneaza cu orice tehnologie server-side sau client-side
  • Set complet de specificatii ce permite verificarea pe platforme si browsere noi
  • Se poate folosi peste o aplicatie web pre-existenta, nu este nevoie de schimbari arhitecturale majore
  • Este usor – doar 13kb dupa arhivare
  • Usabilitate excelenta pentru majoritatea tipurilor de browsere

Experienta utilizatorului este mai bogata datorita acestor caracteristici care simplifica specificatiile relatiilor complexe dintre componentele view-urilor.

Elementele pot fi reprezentate ca siruri JavaScript, apoi prin utilizarea cate unuia pentru fiecare legare, sirul poate fi transformat intr -un tabel sau un set de DIV-uri, in timp ce interfata cu utilizatorul ramane sincronizata.

Knockout este o solutie complementara ce permite legarea unui model de date de interfata cu utilizatorul, fara sa depinda de jQuery. In acelasi timp, folosirea jQuery nu este exclusa, in cazul in care sunt necesare tranzitii animate.

Knockout ofera o separare clare intre datele domeniului, elementele view-ului si datele care trebuie afisate, pe langa un nivel clar definit de cod specializat pentru gestionarea relatiilor dintre elementele view-ului.