Website redesign

Combinand expertiza noastra cu tehnologiile de inal nivel putem dezvolta o varietate larga de proiecte, de la bloguri si mici website-uri, pana la aplicatii web cu un grad ridicat de complexitate. Roweb are o echipa de dezvoltatori web entuziasta si complet dedicata muncii depuse, capabili sa ofere solutii de inalta calitate pentru atingerea parametrilor doriti in activitatea de baza.

"Aspectul" care va ajuta sa va demarcati din multime

Designerii nostri ofera solutii personalizate si inovative pentru reimprospatarea website-ului dvs sau pentru unul complet nou. Aici la Roweb, furnizam mai mult decat un design rafinat, creăm identitatea ta online pentru a te diferentia de competitie.

Ne focusam pe clientii tai

Un website reusit atrage privirea vizitatorului, dar pentru a obtine angajamentul potentialului client este nevoie de mai mult decat atat. Vizitatorii tai vor fi intampinati de o interfata intuitiva, oferind un motiv in plus pentru a va explora afacearea online.

Functionalitati

Vrei ca site-ul tau sa fie atat un bun instrument de afaceri, dar si un solid suport pentru echipa ta de vanzari? Suntem capabili sa dezvoltam platforme online operative, care sa se potriveasca cu nevoile afacerii tale si care sa extinda functionalitatile siteului tau.

Usor de administrat

Managementul platformei tale este usor de folosit oferindu-ti intregul control asupra operatiunilor site-ului. Indiferent de nivelul cunostintelor tale tehnice vei putea gestiona facil site-ul in orice moment, fara sa pierzi contactul cu clientii tai.

 

Expertii nostri iti vor furniza website-uri interactive si functionale. La Roweb, expertiza tehnica de inalta calitate permite:

Dezvoltarea de proiecte folosind tehnologia PHP

php_dev

Oferim servicii de dezvoltare PHP customizabile pentru e-commerce, CMS, SAAS, Portaluri Online, B2B si B2C marketplaces, retele sociale si aplicatii specifice acestui domeniu. Expertiza noastra include integrari PHP open source, customizari si dezvoltare de servicii pentru tehnologii precum: Magento, Wordpress, Joomla(aici incluzand si extensii de e-commerce: Virtuemart si Joomshopping ) PrestaShop, OpenX, Drupal, CakePHP, Codeigniter

 

Dezvoltarea de proiecte online folosind tehnologia ASP.NET

În prezent, echipa noastră are mai mulți Profesionisti Certificati Microsoft® și Specialisiti Certificati in Tehnologii Microsoft® și continuăm să investim în training-ul angajaților noștri pentru a putea oferi servicii software de înaltă calitate. Dovada? Referințele clientilor nostri multumiti.

Microsoft Partner
 

Exemple

Obtine o estimare gratuita

Completeaza formularul de mai jos si o sa-ti furnizam un raspuns cu o estimare gratuita in maxim 2 zile lucratoare.

contact