Cum iti vom imbunatati afacerea online?

“Aspectul” care vorbeste de la sine

Identitatea vizuala a magazinului tau online va fi personalizata pentru a atrage privirile vizitatorilor, dar in acelasi timp si pentru a-ti permite demarcarea fata de competitori.

Experienta de shopping superioară

Toate functionalitatile magazinului tau online sunt disponibile catre clientii. Lista produse dorite (wish list), e-mail catre un prieten, gift-wrap, expediere automata si calculatie taxe, procesare credit card si confirmare comanda prin email, toate acestea vor simplifica uzabilitatea si accesul clientilor iar in final, vor conduce la cresterea vanzarilor.

Control complet asupra magazinului on-line

Puteti actualiza informatii, importa catalog produse, urmarii comanda, verificare rapoarte de vanzari si statistici per client. Astfel magazinul tau online este mereu proaspat si capabil sa ofere informatii in timp real despre clienti si activitatea lor.

Extrem de securizat

Informatiile afacerii tale sunt in siguranta si fiecare plata este securizata. Roweb are grija de datele si tranzactiile tale. Protejam informatiile clientilor si in acelasi timp, oferim o varietate larga de posibilitati de plata inntr-o deplina siguranta a tranzactiilor efectuate.

Asistenta completa

Dezvoltam magazine online care sunt intuitive, usor de folosit si profitabile, insa din cand in cand, unele probleme mai pot aparea, astfel ca nu ezita sa ne dai un telefon. Oferim asistenta pentru orice fel de problema si te vom ghida prin aplicatiile website-ului tau beneficiind astfel de toate avantajele ce au fost create pentru tine.

Dezvoltam in mod constant noi functionalitati de e-commerce si astfel veti beneficia de solutii inovative specifice domeniile voastre de activitate.

Vrei sa aflii cum poti deveni proprietarul unui magazin online sau cum sa-l modernizezi pe cel existent? Asteptam un simplu apel telefonic la 0348 401 305 si vom raspunde cu promptitudine!

Technologii

Putem dezvolta magazinul tau utilizand o gama larga de tehnologii, de la sisteme open source precum Magento sau PrestaShop, pana la solutii custom care iti satisfac toate nevoile.

 

Exemple

Obtine o estimare gratuita

Completeaza formularul de mai jos si o sa-ti furnizam un raspuns cu o estimare gratuita in maxim 2 zile lucratoare.

contact