Aplicatiile noastre custom sunt capabile sa gestioneze o mare cantitate de date, sa imbunatateasca productivitatea, modul de interactiune cu clientii, accelerand procesele de vanzare, iar intr-un final ofera necesarul avantaj competitiv pentru a te demarca fata de concurenta.

Multumita uneltelor puse la dispozitie de catre Roweb, puteti creste gradul de satisfactie a clientilor, reducand timpul de la preluarea comenzii, pana la finalizarea acesteia, anticipand mai bine nevoile acestora, reducand costurile activitatii dumneavoastra de baza.

 

Posibilitati de aplicare varietate

Dezvoltare software

Dezvoltam aplicatii personalizate potrivite afacerii dvs care sa se plieze pe necesitati exacte conducand la indeplinirea obiectivelor asumate. Va punem la dispozitie experienta noastra completa pentru realizarea celor mai complexe proiecte.

Testare software

Inainte de lansarea versiunii finale a softului, facem toate testele necesare, verificam functionalitatile, standardele HTML, securitatea si performantele stabilite de la bun inceput cu clientul.

Intretinere software (app)

Mediul dumneavoastra de lucru este unul stabil multumita serviciilor noastre de mentenanta si support.

Reproiectare Software

Sistemul sau aplicatia pe care o folositi in mod curent poate fi actualizata si imbunatatita cu noi functionalitati si caracteristici, gratie echipei de dezvoltare aplicatii web a Roweb.

Expertiza tehnica

Echipa noastra de developeri utilizeaza cele mai noi tehnologii, cu profesionalism, fiind capabili sa livreze proiecte complexe la timp si la un cost suportabil.

Ciclul de dezvoltare include urmatoarele etape: Cercetare, Planificare, Proiectare, Dezvoltare, Acceptare, Implementare.

 

Tehnologii

 

Concentreaza-te pe business

De la stadiul de conceptualizare, pana la faza de implementare, managerii nostri de proiect vă vor ține la curent cu evoluția proiectului și se vor asigura că soluția web este livrata la termenul specificat la un cost corect.

 

Ce am lucrat pana acum - Exemple

Obtine o estimare gratuita

Completeaza formularul de mai jos si o sa-ti furnizam un raspuns cu o estimare gratuita in maxim 2 zile lucratoare.

contact