Portaluri Online

Roweb dezvolta portaluri online capabile sa gestioneze cantitiati uriase de date, resurse si functionalitati, in acelasi timp simplificand la maxim modul prin care clientul final isi procura informatia.

Te ajutam sa-ti dezvolti un portal online pentru afacerea ta, beneficiind de acces la datele din departamentele tale intr-un sistem unitar acordand permisiuni diferite dupa necesitatile orgranizatiei tale. In acest fel, poti controla cu usurinta activitatea ta de baza, fiind in permanenta proactiv si eficient.

De peste 10 ani cream Intranet, Extranet si Portaluri pentru diferite companii de pe tot intinsul globului. A venit momentul sa beneficiezi de vasta noastra expertiza in domeniu!

Ce putem face pentru tine?

Gestionare a profitabilitatii afacerii tale

Serviciile pentru clienti, maketingul online si productivitatea ta va creste, pentru ca noi va securizam si va punem la dispozitie toate datele esentiale bunei administrari ale afacerii dumneavoastra.

Economiseste bani

Cand comunicarea din cadrul organizatiei tale se imbunatateste, administrarea afacerii este mai simpla si mai eficienta, astfel costurile scad si beneficiezi de un ROI superior.

Simplificam procesele complexe de business

Atunci cand activitatea ta necesita resurse din plin precum: timp, angajati, bani, noi iti punem la dispozitie softuri pentru ati automatiza procesele si a creste dinamica busines-ului tau.
Portalurile noastre web sunt create custom pentru necesitatile si obiectivele afacerii tale. Ne asiguram permanent ca beneficiezi de cele mai noi tehmologii in domeniu pentru cresterea profitabilitatii si atingerea tintelor dorite.

Solutii B2C

Daca vrei sa intri in lumea e-commerce, iti cream solutia custom B2C special pentru firma ta. Iti impulsionam afacerea la un raport calitate pret inegalabil in timp record si cu beneficii multiple.

Beneficiile aduse de Roweb afacerii tale B2C

Managementul clientilor

Atunci cand o persona cumpara de la magazinul tau online, mai multe informatii sunt pastrate, obtii astfel mai multe detalii importante despre clientii tai. Dezvoltam aplicatii online care sa monitorizeze vanzarile, prin crearea profilului cumparatorului tau si, in genere, usurand modul in care se dezvolta strategiile de marketing viitoare.

Implica si creste audienta

Clientii au nevoie sa se simta importanti si sa faca parte dintr-o comunitate efervescenta si in continua crestere. De aceea, noi cream solutii ce implica clientii in viata organizatiei tale transformandu-i in parteneri loiali si de incredere.

Vinzi mai mult

Obiectivul nostru este simplu: cresterea vanzarilor tale. Dezvoltam software-uri si aplicatii care sa asigure atingerea obiectivelor tale de vanzari.

Avem grija de afacerea ta

Solutiile noastre enterprise reduc costurile conducand la o sporire a profitabilitatii firmei tale. De asemnea, la nevoie vei beneficia de suportul nostru complet.

 

Solutii B2B

In decursul celor peste 10 ani de activitate, am ajutat sute de firme sa-si vanda produsele catre alte firme in mediul online. Ne concentram pe detaliu, construind totul pentru cresterea increderii cu care potentiali clienti iti privesc afacerea, de la design-ul web pana la functionalitati custom.

Beneficiile aduse de Roweb afacerii tale B2B

Cresterea greutatii brandului tau

Pentru a putea vinde produse catre alte organizatii trebuie sa apari profesionist si puternic. Design-ul, softurile, functionalitatile afacerii tale online, totul va reflecta imaginea ta transformandu-ti compania in una de incredere si puternica.

Genereaza vizitatori

Cream solutii care conving vizitatorii sa se intoarca pe site-ul tau, transformandu-i in lead-uri valoroase iar mai apoi in clienti. Este mai usor si mai ieftin sa administrezi o baza de date cu clienti loiali, decat generarea unui nou lead, astfel asigurandu-ti clienti fideli ce vor reveni pe pagina ta web.

Retele sociale

Cream comunitati in jurul platformei tale online, mentinandu-ti in permanenta audienta informata cu cele mai noi oferte, mijlocind comunicarea dintrei ei si tine.

 

Exemple

Obtine o estimare gratuita

Completeaza formularul de mai jos si o sa-ti furnizam un raspuns cu o estimare gratuita in maxim 2 zile lucratoare.

contact