Roweb dezvolta aplicatii desktop la un nivel inalt de stabilitate si calitate. Dezvoltate de programatori certificati, softurile noastre asigura siguranta si calitate pentru afacerea dumneavoastra.

Gestionam dezvoltarea aplicatiilor desktop, de la conceptia, pana la productia acestora, de la evaluarea tehnica aprofundata, pana la dezvoltarea completa a softului si implementarea acestuia.

Aplicatiile noastre desktop imbunatatesc performanta si cresc productivitatea muncii. Multumita acestora, poti sincroniza procesele activitatii tale si concentra operatiunile IT, astfel incat activitatea ta sa creasca pe termen lung.

 

Cand stii ca ai nevoie de noi?

Dacă sunteti o companie mica sau de mari dimensiuni, care are nevoie de o aplicatie desktop pentru a automatiza procesele sau o companie in crestere care are nevoie de sisteme complete de management al intreprinderii, atunci aveti nevoie de noi. Echipa Roweb va ofera solutia optima pentru actualizarea modului in care compania dumneavoastra functioneaza.

 

Tehnologie

Putem dezvolta solutii software pentru diferite platforme ca Windows sau Linux, si suntem calificati in .NET Framework (Win Forms, SIlverlight si WPF) si Java.

 

Exemple

Obtine o estimare gratuita

Completeaza formularul de mai jos si o sa-ti furnizam un raspuns cu o estimare gratuita in maxim 2 zile lucratoare.

contact