« Site-uri corporate & de prezentare

Advanced Structural Design

Am dezvoltat un site de prezentare pentru Advanced Structural Design, o companie romaneasca ce ofera servicii de proiectare a constructiilor industriale si rezidentiale. Au ales sa colaboreze cu noi la recomandarea unui alt client al nostru si au avut inca de la inceput un set clar de cerinte pentru structura si functionalitatile pe care trebuia sa le indeplineasca site-ul. Am ales un template care a acoperit de la inceput majoritatea acestor cerinte: prezentarea tipurilor de servicii, a retelei lor de parteneri si optiunile de contact, si am customizat template-ul cu functionalitati pentru prezentarea portofoliului structurat pe categorii de proiecte si a istoricului firmei, precum si integrarea cu social media.

Le-am oferit o echipa dedicata formata dintr-un designer si un programator, care au reusit sa livreze solutia dorita in aproximativ o saptamana.

Tehnologiile folosite au fost PHP, HTML, CSS, Bootstrap, Wordpress si jQuery.

Produsul final de care a beneficiat clientul a fost un website modern, responsiv si rapid, unde isi prezinta proiectele finalizate, serviciile si echipa, intr-o maniera care il ajuta sa castige increderea clientilor sai.

Ce a avut clientul de zis despre colaborare:

Am avut o comunicare foarte buna cu Roweb, au fost transparenti si ne-au inteles foarte bine necesitatile. Am apreciat flexibilitatea si deschiderea pentru propunerile mele si mi-a placut foarte mult designul propus de ei.

roweb

Silviu Vasile - CEO, Advanced Structural Design

Locatia: Romania
http://advanced-design.ro/

contact