« Aplicatii de retele de socializare

Ezebee v1

Stilul paginilor si interfetelor folosind CSS3 Html 5 Interfata cu utilizatorul imbunatatita folosind <strong>jQuery</strong> MySQL Aceasta este o aplicatie web dinamica scrisa in limbajul <strong>PHP</strong> Web design responsiv (auto-adaptabil platformei)

Tip: Retea sociala / E-commerce / Online Portal
http://www.ezebee.com

Ezebee este o retea online de social marketing unde freelancerii, artistii sau profesionistii se intalnesc intr-o comunitate unde pot incepe sa faca afaceri impreuna.

Noi am dezvoltat o platforma de self marketing unde membri isi pot crea propriile lor expozitii de produse, pot cumpara sau vinde, se pot alatura unor comunitati specifice, pot interactiona aproape perfect atat intre ei, cat si cu diferiti clienti.

Platforma sociala e-commerce le permite membrilor sa isi creeze expozitii gratuite nelimitate, sa posteze nelimitat produse, sa converseze cu clientii din comunitate, sa trimita facturi sau oferte, etc.

Am adaugat si o optiune interna de Facebook like disponibila doar pentru membri ezebee, unde pot da like sau share unei expoziti, sa o sugereze prietenilor, sa trimita mesaje, sa adauge ca si favorita o expozitie, toate aceste actiuni fiind afisate in comunitatea ta ezebee.

Ideea principala din spatele acestui proiect interactiv a fost sa cream o platforma corespunzatoare pentru logarea utilizatorilor din intreaga lume, sa cream magazine online, sa oferim servicii si produse nelimitate si pe de alta parte sa ii ajutam pe furnizori sa isi vanda brand-urile prin expunerea pe retelele de socializare.

Munca noastra se indreapta catre o platforma multilingva internationala unde micro-companiile si furnizorii au posibilitatea sa isi vanda online produsele. Am integrat mijloace specifice pentru expozitia clientilor ce le permit sa intre in legatura directa cu proprietarii, sa gaseasca un brand sau sa comande un produs specific.

Pentru acest lucru am combinat o retea sociala activa si puternica cu o platforma de vanzari online corespunzatoare pentru a furniza mijloace intuitive vanzatorilor din intreaga lume:

  • integrare ampla pentru Facebook API cu urmatoarele posibile actiuni: inscriere, logare, postare produse si aplicatie pentru butonul paginii de Facebook
  • Twitter signup si login
  • intergrarea de instrumente pentru cresterea vizibilitatii SEO a brand-urilor si publicarea link-ului retelei sociale pentru marketarea brand-ului
  • posibilitatea de a intra in discutii in cadrul comunitatii sau de a a te conecta cu alti business owners
  • implementarea propriului sistem de plata al celor de la Ezebee

Website-ul este creat pentru a sustine un numar mare de useri si este sustinut de Amazon Cloud, folosind o multime de module si trasaturi precum: Amazon EC2, Elastic Load Balncing, Amazon Route 53, Amazon S3, Amazon EBS, Amazon CloudFront, Amazon RDS, Amazon ElastiCache.

 

Ce are de spus clientul despre noi:

Initial am abordat Roweb cu o descriere in linii mari a unei platforme de comert social si ne-am bucurat sa vedem ca au inteles foarte repede conceptul si au fost la fel de entuziasti ca noi in legatura cu el. Ce ne-a placut cel mai mult la aceasta colaborare a fost faptul ca ne-au oferit o echipa unita, obisnuita deja sa lucreze eficient impreuna, nu programatori individuali, cum fac multi furnizori de outsourcing. Comunicam excelent si au fost foarte receptivi la trimiterea echipei la sediul nostru oricand am considerat necesar sa lucram impreuna, fata in fata. Tinem legatura regulat prin discutii frecvente pe skype si avem cu adevarat sentimentul ca facem cu totii parte din aceeasi echipa. Faptul ca am ales sa lucram cu Roweb ne-a facilitat accesul la multiple abilitati tehnice. Echipa s-a dovedit capabila sa treaca usor de la PHP la Node.js pe masura ce Ezebee a crescut si au invatat rapid abilitati noi si s-au adaptat usor cerintelor noastre. Ii recomand cu incredere pentru mentalitatea lor inovativa, pasiunea pentru munca pe care o fac si pentru cat de mult apreciaza noi provocari.

roweb

Ossian Vogel - Co-founder, CEO

Tip Retea sociala / E-commerce / Online Portal
Tehnologii: PHP, MYSQL, jQuery, CSS3, HTML5, Zend Framework
http://www.ezebee.com

contact