Cine suntem?

Suntem o companie de software cu peste 12 ani de experienta in implementarea de proiecte complexe, la cel mai ridicat nivel de siguranta, atat pentru clienti corporate, cat si pentru clienti aflati in dezvoltare.

Folosim procese de tip Scrum si cele mai performante tehnologii de pe piata, avem minim 5 ani experienta in fiecare dintre aceste tehnologii, investim constant in dezvoltarea profesionala a specialistilor nostri si suntem mereu la curent cu ultimele inovatii din domeniu, ceea ce garanteaza calitatea solutiilor noastre.

Relatiile de lunga durata, pe care le-avem atat cu clientii nostri, cat si cu proprii angajati, demonstreaza ca se poate conta pe noi in orice colaborare. Totodata, oferim un raport calitate – pret extrem de competitiv.

Ce facem?

Serviciile pe care le oferim sunt:

IMPLEMENTARE SOLUTII DE E-COMMERCE SI DE PLATI ONLINE

Customizam si implementam solutii e-Commerce care imbina o experienta de shopping superioara, siguranta maxima a tranzactiilor, un aspect vizual de inalta clasa si control complet asupra magazinului online.

 
CREARE DE SITE-URI CORPORATE , PORTALURI ONLINE SI APLICATII WEB

Va punem la dispozitie experienta noastra vasta in proiecte Web 2.0, ce includ portaluri online, solutii CMS pentru publicatii media, site-uri B2B, aplicatii online specifice unor domenii precum turism, imobiliare, transport, cercetare de piata, HR sau anunturi online.

DEZVOLTARE DE APLCATII MOBILE

Expertii nostri pot dezvolta aplicatii pentru cele mai populare platforme – Android, iOS sau Windows Phone – precum si aplicatii cross-platform si pot integra aceste aplicatii cu servicii web sau alte resurse online.

DEZVOLTARE DE SOFTWARE CUSTOMIZAT

Dezvoltam solutii software personalizate pentru cele mai variate nevoi de afaceri. Fie ca sunt aplicatii de nivel enterprise , desktop sau web, solutiile noastre sunt stabile, performante si usor de mentinut.

SOLUTII DE SOCIAL NETWORKING

Oferim aplicatii de comert social, retele de socializare, comunitati online, solutii de colaborare online, sau putem integra capabilitati de interactiune sociala in software-uri existente.

 
 
 

De ce Roweb?

Suntem mai mult decat un provider de outsourcing: procesul nostru de dezvoltare a produsului incepe cu analiza de business si consultanta, determinand impreuna cu clientul specificatiile si arhitectura proiectului. Apoi ne ocupam de implementare si mentenanta, bazandu-ne pe comunicarea permanenta dintre managerul nostru de proiect si client.

Avem o experienta indelungata pe piata, parteneriate de peste 10 ani si referinte care sa ateste calitatea muncii noastre.

Suntem o echipa unita, 90% dintre membrii nostri au inceput sa lucreze la Roweb inca din timpul facultatii si au ramas in echipa noastra. Asta inseamna certitudinea ca echipa care incepe sa lucreze la un proiect va ramane in aceeasi componenta pe parcursul acestuia, oferind garantia stabilitatii si a calitatii codului livrat.

Suntem foarte flexibili, in privinta modelelor de cost, a solutiilor tehnice folosite si a programului de livrare, pentru a indeplini cat mai bine orice tip de cerinta.

Oferim cel mai bun raport calitate / pret de pe piata.

Echipele noastre de experti acopera o gama larga de competente tehnice, multi dintre membrii nostri fiind specializati in mai multe tehnologii.